Βιο χλωρέλλα σκόνη 250gr Μεγαλύτερη προβολή

Βιο χλωρέλλα σκόνη 250gr

Νέο

Η πιο αφομοιώσιμη πηγή σιδήρου και χλωροφύλλης είναι εδώ! - Βιολογική ωμή σκόνη χλωρέλλας 250gr - Organic raw chlorella powder 250gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

23,00 €

Περισσότερες πληροφορίες

 

Βιολογική Χλωρέλλα Σκόνη από την Vegan Hellas!

 

Η Χλωρέλλα είναι ένα μικροσκοπικό φυτό του γλυκού νερού που συχνά αναφέρεται σαν μία από τις πράσινες Υπερτροφές της φύσης! Συγκρινόμενη με άλλες τροφές ανά γραμμάριο βάρους είναι απο τις πιο συμπυκνωμένες σε θρεπτικά συστατικά, περιέχοντας βασικές βιταμίνες, μακρομέταλλα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, απαραίτητα λιπαρά οξέα, πρωτεϊνες, νουκλεϊκά οξέα και πολλά ακόμη στοιχεία υψηλής βιοδιαθεσιμότητας. Όλα τα παραπάνω την καθιστούν ένα τέλειο φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

 

Η Χλωρέλλα είναι εξαιρετική για καθαρισμό και αποτοξίνωση του σώματος, από μέσα προς τα έξω και είναι μία εκπληκτική υπερτροφή για να διατηρήσετε την γενική σας ευεξία και την ζωντάνια σας!

 

Η σκόνη της Χλωρέλλας που σας προσφέρει η Vegan Hellas περιέχει πλήρη πρωτεϊνη (60% minimum), όλο το σύμπλεγμα βιταμινών Β (συμπ. και της Β12), βιταμίνες C και E, και τα περισσότερα από τα πιο σημαντικά και σπάνια ιχνοστοιχεία!

 

Είναι το πιο κοινό και διαδεδομένο διατροφικό συμπλήρωμα για την μακροβιότερη φυλή στον πλανήτη, τους Ιάπωνες.

Είναι γεμάτη με άμεσα βιοδιαθέσιμη χλωροφύλλη, (ποιοτικά την πιο υψηλή σε σχέση με οποιοδήποτε γνωστό φυτό) η οποία βοηθάει εξαιρετικά στον κυτταρικό μεταβολισμό και στη γενική αποτοξίνωση.

  

Περιέχει πάνω από 20% Chlorella Growth Factor (CGF) το οποίο έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την κυτταρική ανάπτυξη και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μία τέλεια πηγή νουκλεϊκών οξέων (που βρίσκονται στο RNA και DNA) τα οποία βοηθούν την κυτταρική ανανέωση, ανάπτυξη και επανόρθωση.

Η Χλωρέλλα είναι μία αλκαλική τροφή η οποία όχι μόνο ισοσταθμίζει την υπεροξύτητα πολλών επεξεργασμένων τροφών, αλλά επίσης αυξάνει το επίπεδο ph του σώματος προς την αλκαλική πλευρά της κλίμακας, με αποτέλεσμα να βοηθάει σημαντικά στις μεταβολικές διεργασίες.

Περιέχει άφθονα φυτοθρεπτικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία έναντι των ελευθέρων ριζών και ενός μεγάλου αριθμού περιβαλλοντικών και διατροφικών μολυντών.

 

Εξαιρετική πηγή άμεσα βιοδιαθέσιμου σιδήρου, η Χλωρέλλα είναι μία από τις πιο επιστημονικά ανελυμένες τροφές στην ιστορία. Χρήσιμο βοήθημα για όσους έχουν έλλειψη σιδήρου ή και χαμηλό αιματοκρίτη.

Η κατανάλωσή της μεταδίδει την κυτταρική μνήμη εκατομμυρίων ετών στα κύτταρα του σώματος, ώστε να ενθυμηθούν την τέλεια και αποδοτική λειτουργία τους..

 

Η χλωρέλλα που σας προσφέρουμε είναι επίσης cell wall cracked, δηλαδή με σπασμένο το εξωτερικό σκληρό κυτταρικό της τοίχωμα, με αποτέλεσμα την μέγιστη αφομοίωσή της σε σύγκριση με οποιοδήποτε παρόμοιο προϊόν. 

Προσθέστε τήν στα smoothies σας, στους χυμούς φρούτων (ιδιαίτερα του μήλου), σε πρωτεϊνικά σέικ ή σε υγιεινές πουτίγκες. Συνιστώμενη δοσολογία: 3-10 γραμμάρια τη μέρα για ενήλικες για συντήρηση, και 10+ ανάλογα με τις πρωτεϊνικές απαιτήσεις.

 

Γευστική πρόταση:

3-4 ώριμες μπανάνες στο blender με χυμό μήλου, 3ο gr πρωτεϊνη αρακά και μία κουταλιά του γλυκού χλωρέλλα. Απολαύστε αυτό το τόσο θρεπτικό και αποτοξινωτικό ρόφημα!

 

Copyright © Vegan Hellas

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: