Βιο ασβαγκάντα σκόνη 100gr Μεγαλύτερη προβολή

Βιο ασβαγκάντα σκόνη 100gr

Νέο

Το δώρο της Φύσης για την σεξουαλική ενέργεια και τις ορμόνες! - Βιολογική ωμή ρίζα Ασβαγκάντα σε σκόνη 100gr - Organic raw ashwagandha powder 100gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

6,90 €

Περισσότερες πληροφορίες

 

Η ρίζα Ασβαγκάντα είναι επίσης γνωστή ως Withania somnifera, ή χειμωνιάτικο κεράσι. Στα σανσκριτικά σημαίνει ''αυτός που έχει τη μυρωδιά του επιβήτορα'' θέλοντας να τονίσουν έτσι ότι δίνει σε αυτόν που το χρησιμοποιεί τη δύναμη ενός αρσενικού αλόγου.

Η ρίζα Ασβαγκάντα είναι ένα από τα πιο σημαντικά φαρμακευτικά βότανα στην Αγιουρβέδα, την παραδοσιακή ιατρική της Ινδίας. Έχει τη φήμη του ιδανικού βοτάνου για την ενίσχυση της σεξουαλικής ικανότητας.

 

Θεωρείται προσαρμογόνο, το οποίο μπορεί να βελτιώσει τη φυσική μας ενέργεια, να ενισχύσει την ανοσία σε κρυολογήματα και λοιμώξεις, να αυξήσει τη σεξουαλική δύναμη και τη γονιμότητα.

Τα κύρια συστατικά της ρίζας Ασβαγκάντα είναι αλκαλοειδή και στεροειδής λακτόνες. Στην Αγιουρβέδα πιστεύεται ότι διαθέτει ισχυρές αφροδισιακές, αναγεννητικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

 

Η παραδοσιακή ινδική ιατρική χρησιμοποιεί την Ασβαγκάντα για να αντιμετωπίσει καταστάσεις όπως τη χρόνια κόπωση, την τόνωση του αναπαραγωγικού συστήματος, την οστεοπενία, τα ευαίσθητα ούλα, την ανικανότητα, τη δυσκοιλιότητα, τη νευρική εξάντληση, το άγχος, τη μείωση του στρες, την πρόωρη γήρανση, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τους πόνους της αρθρίτιδας, την απώλεια μνήμης, και άλλα.

 

Συνίσταται η καθημερινή χρήση του βοτάνου, ιδιαίτερα τις μέρες όπου ο άντρας έχει εκσπερματώσει, ώστε να τον βοηθήσει να αναπληρώσει την σεξουαλική του ενέργεια. Είναι εξίσου χρήσιμο για τις γυναίκες, για την αναζωογόνηση του πάθους, της γονιμότητας και του σεξουαλικού τους σφρίγους.

 

Συνιστώμενη δοσολογία για ενήλικες: 3-7 γραμμάρια 

 

Copyright © Vegan Hellas

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: