Βιο τριβόλι σκόνη 100gr Μεγαλύτερη προβολή

Βιο τριβόλι σκόνη 100gr

Νέο

Το πιο ισχυρό τονωτικό και αφροδισιακό βότανο! - Βιολογικό ωμό αυθεντικό τριβόλι σε σκόνη 100gr - Organic raw tribulus terrestris powder 100gr

Περισσότερες λεπτομέρειες

5,80 €

Περισσότερες πληροφορίες

Βιολογικό αυθεντικό

Τριβόλι (Tribulus Terrestris) από την Vegan Hellas

Το Tribulus Terrestris είναι ένα βότανο που μπορεί να κάνει πολλά σπουδαία πράγματα για εσάς και το σώμα σας. Συνήθως χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό της λίμπιντο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Το Tribulus εξισορροπεί φυσικά τα επίπεδα των ορμονών στο σώμα.Εδώ είναι κάποια από τα μεγαλύτερα οφέλη του Tribulus Terrestris:


1) Το δραστικό συστατικό του είναι η Protodioscin, η οποία είναι φυσικός πρόδρομος της τεστοστερόνης (ορμόνη που είναι απαραίτητη και στα δύο φύλα για σεξουαλική υγεία και επιθυμία).

2) Πολλά πανεπιστήμια έχουν κάνει μελέτες που συνδέουν το Τριβόλι με ισορροπημένα και βέλτιστα επίπεδα ορμονών στο σώμα.

3) Μελέτες επίσης έχουν δείξει ότι το Tribulus Terrestris μπορεί να ενισχύσει σημαντικά το κυκλοφορικό σύστημα το οποίο θα βοηθήσει τον οργανισμό να προσφέρει πολύτιμο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά προς τους μυς και τα όργανα.

4) Αυξάνει τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα σε 4 μόνο εβδομάδες καθημερινής χρήσης!


5) Η συμπλήρωση της διατροφής μας με το
Tribulus μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανικανότητας, σε άνδρες και γυναίκες.

 

6) Βελτιώνει την κινητικότητα και ποιότητα σπέρματος.Το Tribulus Terrestris έχει χρησιμοποιηθεί στην Ασία για εκατοντάδες χρόνια και χρονολογείται από την αρχαιότητα. Ακόμα και τότε, το βότανο αυτό χρησιμοποιείτο για τη θεραπεία της ανικανότητας, τη βελτίωση της διάθεσης, και για να αυξήσει τη γενική υγεία.

 

Το Τριβόλι ήταν ως επί το πλείστον ανήκουστο μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Έγινε γνωστό όταν μαθεύτηκε ότι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης το έδιναν στους Ολυμπιονίκες τους για αρκετό διάστημα.Δεδομένου ότι το Τribulus έχει τόσα πολλά οφέλη για την υγεία, χιλιάδες άνθρωποι το επιλέγουν, για διαφορετικούς λόγους. Μερικοί το παίρνουν για να βελτιώσουν την σεξουαλική ορμή τους. Άλλοι για να εξισορροπήσουν τα επίπεδα των ορμονών τους. Οι Bodybuilders χρησιμοποιούν το Tribulus για να διατηρούν την τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα σε ιδανικά επίπεδα στο σώμα.

Με τόσα πολλά οφέλη, είναι δύσκολο κάποιος να δικαιολογήσει την ΜΗ λήψη του Τribulus!

Copyright © Vegan Hellas

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: