Βιο χλωρέλλα 100 ταμπ. Μεγαλύτερη προβολή

Βιο χλωρέλλα 100 ταμπ.

Νέο

Αφυπνείστε την κυτταρική σας δομή! - Βιολογική χλωρέλλα 120 ταμπλέτες - Organic raw chlorella 100 tablets

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σύντομα ξανά σε στοκ!

16,00 €

Περισσότερες πληροφορίες

 

Η Χλωρέλλα είναι ένα μικροσκοπικό φυτό του γλυκού νερού που συχνά αναφέρεται σαν μία από τις πράσινες Υπερτροφές της φύσης! 

Συγκρινόμενη με άλλες τροφές ανά γραμμάριο βάρους είναι απο τις πιο συμπυκνωμένες σε θρεπτικά συστατικά, περιέχοντας βασικές βιταμίνες, μακρομέταλλα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, απαραίτητα λιπαρά οξέα, πρωτεϊνες, νουκλεϊκά οξέα και πολλά ακόμη στοιχεία υψηλής βιοδιαθεσιμότητας. Όλα τα παραπάνω την καθιστούν ένα τέλειο φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα στο καθημερινό σας πρόγραμμα. 

Η Χλωρέλλα είναι εξαιρετική για καθαρισμό και αποτοξίνωση του σώματος, από μέσα προς τα έξω και είναι μία εκπληκτική υπερτροφή για να διατηρήσετε την γενική σας ευεξία, το ιδανικό σας βάρος και την ζωντάνια σας!

 

Διατροφικά στοιχεία της Χλωρέλλα: 

Πλήρης πρωτεϊνη (58-65%)

Σύμπλεγμα βιταμινών Β

Βιταμίνες C και E

Τα περισσότερα από τα πιο σημαντικά και σπάνια ιχνοστοιχεία

 

Είναι το πιο κοινό και διαδεδομένο διατροφικό συμπλήρωμα για την μακροβιότερη φυλή στον πλανήτη, τους Ιάπωνες.

 

Είναι γεμάτη με άμεσα βιοδιαθέσιμη χλωροφύλλη, (ποιοτικά την πιο υψηλή σε σχέση με οποιοδήποτε γνωστό φυτό) η οποία βοηθάει εξαιρετικά στον κυτταρικό μεταβολισμό και στη γενική αποτοξίνωση. Επίσης μεταφέρει γρηγορότερα περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρα και ενισχύει την απομάκρυνση των περιττών ουσιών από αυτά.

  

Περιέχει πάνω από 20% Chlorella Growth Factor (CGF) το οποίο έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την κυτταρική ανάπτυξη και το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Είναι μία τέλεια πηγή νουκλεϊκών οξέων (που βρίσκονται στο RNA και DNA) τα οποία βοηθούν την κυτταρική ανανέωση, ανάπτυξη και επανόρθωση.

 

Η Χλωρέλλα είναι μία αλκαλική τροφή η οποία όχι μόνο ισοσταθμίζει την υπεροξύτητα πολλών επεξεργασμένων τροφών, αλλά επίσης αυξάνει το επίπεδο ph του σώματος προς την αλκαλική πλευρά της κλίμακας, με αποτέλεσμα να βοηθάει σημαντικά στις μεταβολικές διεργασίες.

 

Περιέχει άφθονα φυτοθρεπτικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία έναντι των ελευθέρων ριζών και ενός μεγάλου αριθμού περιβαλλοντικών και διατροφικών μολυντών.

 

Οι ταμπλέτες Χλωρέλλας που σας προσφέρει η Vegan Hellas παράγονται από την εταιρία Sanatur, δεν περιέχουν ιώδιο, λακτόζη, γλουτένη ή άμυλο, είναι μικροβιολογικά ελεγμένες, χωρίς βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα.

 

Εξαιρετική πηγή άμεσα βιοδιαθέσιμου σιδήρου, η Χλωρέλλα είναι μία από τις πιο επιστημονικά ανελυμένες τροφές στην ιστορία.

Η κατανάλωσή της μεταδίδει την κυτταρική μνήμη εκατομμυρίων ετών στα κύτταρα του σώματός σας, ώστε να ενθυμηθούν την τέλεια και αποδοτική λειτουργία τους..

 

Η ποσότητα είναι 100 δισκία x 400mg = 40 γραμμάρια το βαζάκι. Συστατικά: 100% βιολογική χλωρέλλα (πεπιεσμένη αγνή σκόνη σε ταμπλέτες, χωρίς κανένα έκδοχο, πρόσθετο ή χημικό στοιχείο!)

  

23 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: