Είναι φρόνιμη και σοφή επιλογή για τον καθένα από εμάς που νοιάζεται για την υγεία του, να αναλάβει ολοκληρωτικά την ευθύνη για τη βελτίωσή της και με πλήρη υπευθυνότητα να εφαρμόζει οποιαδήποτε πρακτική.

Σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι οι πληροφορίες για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας δεν αποτελούν και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή. Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα μας παρέχονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες ή τις συστάσεις γιατρού, ούτε να παράσχουν διάγνωση, περίθαλψη, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

Τα προϊόντα του www.veganhellas.gr δεν προορίζονται για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ασθενειών και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δηλώνουμε πως δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε συνέπεια δημιουργηθεί λόγω κακής χρήσης ή παρερμηνείας των πληροφοριών οι οποίες δίδονται στην ιστοσελίδα μας με σκοπό την ενημέρωσή σας. 

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υπευθυνότητά σας.

Όλα τα κείμενα και οι πληροφορίες παρουσιάζονται από την Vegan Hellas μέσα από συνεχή έρευνα και προσπάθεια, θεωρούμε όμως ότι η αλήθεια και η γνώση δεν πρέπει να κατοχυρώνονται περιοριστικά με αποτέλεσμα την μη εξάπλωσή τους. Ωστόσο, οποιαδήποτε αναπαραγωγή τους παρακαλούμε να συμπεριλαμβάνει αναφορά του ενεργού συνδέσμου www.veganhellas.gr ως πηγή του άρθρου λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το σεβασμό της παράκλησής μας.

 

 

Copyright © 2009 - 2017 Vegan Hellas