Η Vegan Hellas, πρωτοπόρος στο χώρο των φυσικών και ζωντανών υπερτροφών, απαρτίζεται από ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν το ίδιο το μήνυμα της επανένταξής μας σε έναν πιο αρμονικό τρόπο ζωής, γεμάτο υγεία και ζωντάνια.
Με πλούσια εμπειρία στον τομέα, προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις σε οποιονδήποτε επιθυμεί την ισορροπία και τη σωματική ευεξία. Βιώνουμε την υγεία ως ένα ανεκτίμητο αγαθό και αναπόσπαστο κομμάτι για την αρμονία σε όλα τα επίπεδα και με γνώμονα τη συγκεκριμένη γνώση, βοηθάμε κάθε ενδιαφερόμενο να την προσεγγίσει.
Η φυσική υγιεινή, η χορτοφαγία, η ωμοφαγία, η φρουτοφαγία, η ζωντανή ενζυματική διατροφή και ο ολιστικός τρόπος ζωής είναι μερικά από τα βιώματά μας και είμαστε έτοιμοι να τα μοιραστούμε με όποιον το επιλέξει. Με πάθος και αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε, αναζητάμε συνεχώς σε όλο τον κόσμο τα κορυφαία προϊόντα σε ποιότητα, τιμή και διατροφική αξία.
Η Vegan Hellas πρωτοστατεί στο χώρο με αγνές, ολόκληρες, ζωντανές τροφές, άγριες ή βιολογικές, οι οποίες παίρνονται αυτούσιες από τη φυσική τους πηγή, δεν απομονώνονται και δεν παρασκευάζονται στα εργαστήρια. Προορισμένες και δημιουργημένες από την ίδια τη Φύση για όλους, με μέγιστη αφομοίωση, αποτελεσματικότητα και θρέψη.
Επιλέγοντας το γραφικό Ναύπλιο ως έδρα, δραστηριοποιούμαστε εντός και εκτός Ελλάδος, πάντα με οδηγό μας την ποιότητα και τη λειτουργικότητα. Δρούμε συνεργατικά, με σκοπό μας τη διάδοση του μηνύματος της ολιστικής υγείας ως αρετής, απαραίτητη για την περαιτέρω συνειδητή εξέλιξη στη ζωή...
Με Αγάπη και Αφοσίωση,
Η Ομάδα της Vegan Hellas
Τηλ. 2105699946
Κιν. 6948405541
Copyright 2009 - 2017 Vegan Hellas